dimarts, 26 de novembre del 2013

Fem Perles amb el Pearltrees

Què és?:

Pearltrees és una aplicació basada en web, també té aplicacions per sistemes operatius mòbils.

Permet col·leccionar i organitzar tot tipus d’informació, ja siguin notes, fotos i sobre tot és molt útil, per enllaços de la web, quan navegam i veiem que hi ha enllaços i pàgines web que ens interessen podem col·locar-les de forma ordenada en forma d’arbre, d’allà ve el nom de Pearltress.

Hem de registrar si no tenim ja un compte, és molt senzill, escollim l’opció gratuïta, posem el nostre nom, cognoms, correu i desprès un usuari i una contrasenya. Hi ha l’opció gratuïta i premium, com he dit abans hem d’escollir la gratuïta, però aquesta opció és pública i no permet protegit ni privatitzar el que farem, si volem podem convertir el compte gratuït en premium.

Podem informar-nos de la gent que ens segueix i si compartim amb altres pàgines podem arribar a tenir informació d’esdeveniments, informació, etc. Podem afegir perles o informació a través d’altres navegadors i també associar-ho amb altres comptes nostres com facebook o twitter, per acabar tenim la opció d’afegir a gent perquè puguin col·laborar.

Es tracta de formar un arbre fent “carpetes” amb una forma rodona, amb fotos, informació, notes i enllaços de pàgines web.

Nosaltres a classe hem practicat com fer arbres, com posar les fotos, informació i com poder compartir amb els companys.






1 comentari: